Nog 175 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Vuurwerk Dumper

Draadbaan 26 - Leiderdorp

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Den Haag

Vuurwerk Den Haag

Vuurwerk kopen in Den Haag

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Den Haag bij Vuurwerk Dumper. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij evolutionvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Den Haag .
Vuurwerk Dumper is dé vuurwerkdealer voor de regio Leiderdorp, Leiden , Den Haag en Oegstgeest. Ook veel mensen uit Zoeterwoude, Hoogmade en Zevenhuizen kopen vuurwerk bij Vuurwerk Dumper.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Den Haag is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Den Haag naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Draadbaan 26 te Leiderdorp zijn:

29 december en 30 december geopend van 7:00 tot 20:00 uur
31 december geopend van 7:00 tot 17:00 uur

Komt u uit Den Haag ?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerk Dumper in Leiderdorp. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Warmond, Rijnsburg of Valkenburg komt.