Laatste nieuws

Categorie 1 Vuurwerk

Veenendaal, 20 november 2020

Ondanks het tijdelijke vuurwerkverbod toch knallend 2021 in!
Helaas is het voor ons niet toegestaan om dit jaar categorie F2 vuurwerkartikelen te verkopen. Gelukkig hebben wij ook een ruim assortiment categorie F1 artikelen welke wel toegestaan zijn.

Onze webshop is nu weer open, en u kunt weer gemakkelijk online uw vuurwerk bestellen! Nu het enkel categorie 1 artikelen zijn is het ook mogelijk om uw bestelling al eerder af te halen!

Er is enorm veel vraag naar deze artikelen en een beperkte voorraad, dus bestel snel! OP=OP!

Veilig vuurwerk kopen tijdens de corona crisis

Veenendaal, 3 november 2020

Het zal niemand zijn ontgaan, door de corona/covid-19 crisis zijn er erg veel beperkingen in Nederland. Alle winkels hebben hier mee te maken, en dus ook de vuurwerkwinkels.

Al onze afhaalpunten hebben inmiddels de nodige maatregelen genomen om de afhaal- en verkoop van vuurwerk zo veilig en gecontroleerd mogelijk te laten verlopen.

Door de branche/VuurwerkCheck is er ook een speciaal corona-protocol opgezet welke door alle aangesloten vuurwerkwinkels zal worden gebruikt. Hierdoor zal soms de situatie in de winkels anders zijn dan u normaal gewend bent. Vriendelijk verzoek om de instructies van het personeel goed op te volgen, zodat iedereen probleemloos zijn pakket kan meenemen.

Verzoek namens de gehele vuurwerkbranche is dan ook om dit jaar online uw vuurwerkbestelling te plaatsen. Online kan de winkelier middels zijn afhaalblokken per kwartier de drukte in zijn afhaalpunt/winkel beheren. Aan u als besteller dan ook het dringende verzoek om u strikt aan het gekozen afhaalmoment te houden.

Wij gaan voor een gezellige, maar ook verantwoorde vuurwerkverkoop om samen een jaar vol beperkingen af te sluiten. Bedankt voor uw medewerking!

Veiligheid

Veenendaal, 5 december 2019

Ook dit jaar is het verplicht om een officieel goedgekeurde vuurpijlenstandaard te hebben bij aankoop van een product met vuurpijlen. Indien u een product met vuurpijlen koopt via onze webshop voegen wij automatisch deze vuurpijlenstandaard toe.

U kunt deze standaard ook verwijderen uit de winkelmand, maar dan bent u verplicht om tijdens het afhalen uw goedgekeurde pijlenstandaard mee te nemen naar de winkel. Dat is de enige manier om bij een controle aan te tonen dat u een standaard heeft.

Gratis ontvangt u bij uw bestelling een vuurwerkbril en aansteeklont, dit is vanaf dit jaar ook wettelijk verplicht.