Nog 279 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Gijs de Haan

Kerkstraat 34 - Ouderkerk aan de Amstel

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Abcoude

Vuurwerk Abcoude

Vuurwerk kopen in Abcoude

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Abcoude bij Gijs de Haan. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij evolutionvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Abcoude.
Gijs de Haan is dé vuurwerkdealer voor de regio Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen, Abcoude en Uithoorn. Ook veel mensen uit Gaasperdam, Baambrugge en Diemen kopen vuurwerk bij Gijs de Haan.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Abcoude is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Abcoude naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kerkstraat 34 te Ouderkerk aan de Amstel zijn:

Gijs de Haan verkoop vuurwerk categorie F2
29-12 : 08.00-20.00 uur
30-12 : 08:00-20:00 uur
31-12 : 08:00-17.00 uur


CAT F1 vuurwerk mag het hele jaar door verkocht worden, u hoeft dus niet te wachten met afhalen!

Komt u uit Abcoude?

Koop uw vuurwerk dan bij Gijs de Haan in Ouderkerk aan de Amstel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Wilnis, Amsterdam of Nes aan de Amstel komt.