Nog 42 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Hans Timmer

Rijksstraatweg 171 - Elst (Utr.)

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Veenendaal

Vuurwerk Veenendaal

Vuurwerk kopen in Veenendaal

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Veenendaal bij Hans Timmer. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij evolutionvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Veenendaal.
Hans Timmer is dé vuurwerkdealer voor de regio Elst (Utr.), Rhenen, Remmerden en Veenendaal. Ook veel mensen uit Achterberg, Kesteren en Ingen kopen vuurwerk bij Hans Timmer.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Veenendaal is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Veenendaal naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Rijksstraatweg 171 te Elst (Utr.) zijn:

do 28 dec. 08.00 tot 20.00 uur
vr 29 dec. 08.00 tot 20.00 uur
za 30 dec. 08.00 tot 18.00 uur

Komt u uit Veenendaal?

Koop uw vuurwerk dan bij Hans Timmer in Elst (Utr.). U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Ochten, Leersum of Amerongen komt.