Nog 175 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Kuper Center

Mr. Ovingkanaal o.z. 2 - Klazienaveen

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Barger-Compascuum

Vuurwerk Barger-Compascuum

Vuurwerk kopen in Barger-Compascuum

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Barger-Compascuum bij Kuper Center. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij evolutionvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Barger-Compascuum.
Kuper Center is dé vuurwerkdealer voor de regio Klazienaveen, Nieuw Dordrecht, Erica en Nieuw-Amsterdam. Ook veel mensen uit Emmen, Zwartemeer en Schoonebeek kopen vuurwerk bij Kuper Center.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Barger-Compascuum is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Barger-Compascuum naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Mr. Ovingkanaal o.z. 2 te Klazienaveen zijn:

maandag tm zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur

Komt u uit Barger-Compascuum?

Koop uw vuurwerk dan bij Kuper Center in Klazienaveen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Nieuw-Schoonebeek, Barger-Compascuum of Barger-Oosterveld komt.