Nog 42 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Beekhoven Bikes

Zuideinde 477 - Amsterdam

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Tuindorp

Vuurwerk Tuindorp

Vuurwerk kopen in Tuindorp

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Tuindorp bij Beekhoven Bikes. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij evolutionvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Tuindorp.
Beekhoven Bikes is dé vuurwerkdealer voor de regio Amsterdam, Landsmeer, Oostzaan en Zaandam. Ook veel mensen uit Watergang, Tuindorp en NDSM-werf kopen vuurwerk bij Beekhoven Bikes.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Tuindorp is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Tuindorp naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Zuideinde 477 te Amsterdam zijn:

Beekhoven de vuurwerkspecialist
Zuideinde 477, Amsterdam
Openingstijden
28 december 8:00 - 20:00 uur
29 december 8:00 - 20:00 uur
30 december 8:00 - 18:00 uur

Komt u uit Tuindorp?

Koop uw vuurwerk dan bij Beekhoven Bikes in Amsterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Amsterdam-Noord, Molenwijk of Zuideinde komt.