HELAAS, DE ONLINE VERKOOP IS BIJ DIT AFHAALPUNT GESLOTEN. KOM NAAR DE WINKEL EN KOOP TIJDENS DE LOSSE VERKOOP.

vuurwerkdealer: Gego Vuurwerk

Slikslootstraat 7-A - Krimpen aan de IJssel

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Boveneind

Vuurwerk Boveneind

Vuurwerk kopen in Boveneind

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Boveneind bij Gego Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij evolutionvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Boveneind.
Gego Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Krimpen aan de IJssel, Krimpen aan den ijssel, Rotterdam en Cappele aan den ijssel. Ook veel mensen uit Ouderkerk, Krimpen aan de lek en Krimpenerwaard kopen vuurwerk bij Gego Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Boveneind is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Boveneind naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Slikslootstraat 7-A te Krimpen aan de IJssel zijn:

Openingstijden:

Wegens de toenemende drukte op de webshop zijn we genoodzaakt deze webshop te sluiten om de voorraad overzichtelijk te houden.

U kunt nog wel bestellen op
https://gego-vuurwerk.vuurwerkbestelling.nl/

Op deze website staan ook al onze producten!

Donderdag 28-12-2023 9:00 - 21:00 showroom/afhaal
Vrijdag 29-12-2023 9:00 - 21:00 showroom/afhaal
Zaterdag 30-12-2023 9:00 - 21:00 showroom/afhaal

Komt u uit Boveneind?

Koop uw vuurwerk dan bij Gego Vuurwerk in Krimpen aan de IJssel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit 2922, Zuid Holland of Boveneind komt.