Nog 42 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Gego Vuurwerk

Slikslootstraat 7-A - Krimpen aan de IJssel

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Rotterdam

Vuurwerk Rotterdam

Vuurwerk kopen in Rotterdam

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Rotterdam bij Gego Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij evolutionvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Rotterdam.
Gego Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Krimpen aan de IJssel, Krimpen aan den ijssel, Rotterdam en Cappele aan den ijssel. Ook veel mensen uit Ouderkerk, Krimpen aan de lek en Krimpenerwaard kopen vuurwerk bij Gego Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Rotterdam is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Rotterdam naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Slikslootstraat 7-A te Krimpen aan de IJssel zijn:

Openingstijden:

Voor nog meer vuurwerk kijk ook op
https://gego-vuurwerk.vuurwerkbestelling.nl/

Donderdag 28-12-2023 9:00 - 21:00 showroom/afhaal
Vrijdag 29-12-2023 9:00 - 21:00 showroom/afhaal
Zaterdag 30-12-2023 9:00 - 21:00 showroom/afhaal

Komt u uit Rotterdam?

Koop uw vuurwerk dan bij Gego Vuurwerk in Krimpen aan de IJssel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit 2922, Zuid Holland of Boveneind komt.