Nog 27 dagen tot de online vuurwerk verkoop start!

vuurwerkdealer: Van Dam Fietsen

Havenstraat 22 - Noordwijkerhout

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk De Zilk

Vuurwerk De Zilk

Vuurwerk kopen in De Zilk

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van De Zilk bij Van Dam Fietsen. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij evolutionvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van De Zilk.
Van Dam Fietsen is dé vuurwerkdealer voor de regio Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk en Rijnsburg. Ook veel mensen uit Valkenburg, Lisse en Voorhout kopen vuurwerk bij Van Dam Fietsen.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

De Zilk is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in De Zilk naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Havenstraat 22 te Noordwijkerhout zijn:

Showroom gesloten, alleen online verkoop.
Voor vragen bel 0252-372482 of mail ons [email protected]

Komt u uit De Zilk?

Koop uw vuurwerk dan bij Van Dam Fietsen in Noordwijkerhout. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Sassenheim, Hillegom of De Zilk komt.