HELAAS, DE ONLINE VERKOOP IS BIJ DIT AFHAALPUNT GESLOTEN. KOM NAAR DE WINKEL EN KOOP TIJDENS DE LOSSE VERKOOP.

vuurwerkdealer: Van Dam Fietsen

Havenstraat 22 - Noordwijkerhout

Kies andere dealer
  • Home
  • Vuurwerk Hillegom

Vuurwerk Hillegom

Vuurwerk kopen in Hillegom

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Hillegom bij Van Dam Fietsen. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij evolutionvuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Hillegom.
Van Dam Fietsen is dé vuurwerkdealer voor de regio Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk en Rijnsburg. Ook veel mensen uit Valkenburg, Lisse en Voorhout kopen vuurwerk bij Van Dam Fietsen.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Hillegom is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Hillegom naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Havenstraat 22 te Noordwijkerhout zijn:

Maandag t/m vrijdag
08.30 - 12.30 / 13.30 - 17.00
Zaterdag
08.30 - 17.00

29 en 30 december
08.30 - 20.00
31 december
08.30 - 17.00
Voor vragen bel 0252-372482 of mail ons [email protected]

Voor ons overige vuurwerk kijk op:
www.vuurwerkplanet.nl

Komt u uit Hillegom?

Koop uw vuurwerk dan bij Van Dam Fietsen in Noordwijkerhout. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Sassenheim, Hillegom of De Zilk komt.